L’Ajuntament de Cocentaina organitza l’edició 2017 de la “Nit de contes al Castell”

Nit de contes 2017El pròxim dissabte 14 d’octubre tindrà lloc a Cocentaina una nova edició de la “Nit de contes al Castell”, activitat organitzada per la Regidoria de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Cocentaina en col·laboració amb la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià.

Igual que en la passada edició, s’espera una gran participació entre xiquets, xiquetes, pares, mares i públic en general que pot assistir puntualment a la cita programada a les 7 de la vesprada. De nou, el punt de partida tornarà a ser el paratge de Sant Cristòfol, on la Regidoria té previst oferir un xicotet berenar de coca amb tomaca, al mateix temps que Almudena Francés, Francesc Gisbert i Jordi Raül Verdú ens explicaran les primeres històries.

En acabant, i ja a poqueta nit, emprendrem la marxa en direcció al peu del Castell de Cocentaina per arribar just l’esplanada, on acabarà la “Nit de contes 2017”, ja que 16-10-15-nit-contes-castell-28-redenguany el Castell està en obres i no podrem accedir a l’interior per a explicar, com en altres ocasions, les últimes rondalles.

La regidora de Promoció del Valencià, Marcela Richart, fa una crida a la participació, tant al públic de Cocentaina com també a les poblacions de la comarca i a les de les comarques veïnes. Així mateix, agraeix la col·laboració de la Coordinadora pel Valencià i espera que l’activitat torne a tenir una gran acollida, ja que, a banda d’escoltar de nou amb interès i curiositat cadascuna de les històries, l’objectiu és també oferir una alternativa al Halloween comercial amb una proposta genuïna, tradicional i, sobretot, molt valenciana.

Deixa un comentari