Torna la col·lecció de llibres «Llegir en valencià». En 2022, «Llegir en valencià per a salvar el món»

«Llegir en valencià» és una campanya impulsada des de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i que compta amb la implicació de nombroses institucions públiques i privades vinculades al món del llibre i la cultura.

En 2022, la campanya s’ha titulat «Llegir en valencià, per a salvar el món» amb l’objectiu de promoure la sostenibilitat del planeta i aborda els grans reptes globals a través de la lectura. De la mà d’onze autors i autores valencians llegirem històries que tenen com a protagonistes els principals Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU: Vida submarina, aigua neta i sanejament; Reducció de les desigualtats; Igualtat de gènere; Fam zero i fi de la pobresa; Ciutats i comunitats sostenibles; Salut i benestar; Educació de qualitat; Producció i consum responsable; Vida d’ecosistemes terrestres; Pau, justícia i institucions sòlides, i Accions pel clima.

«Llegir en valencià» és l’única campanya d’animació lectora que, des de fa més de setze anys, fomenta la lectura en la nostra llengua, la cultura i dona a conéixer els costums i les tradicions del poble valencià amb l’edició d’una col·lecció de llibres que es distribueixen amb els diaris Levante-EMV i Información pel preu simbòlic d’1 euro. En concret, el diari Información començarà la distribució el diumenge 3 de juliol i acabarà el 6 d’agost.

Més informació:

https://www.llegirenvalencia.org/llegir2022/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s