Fi del curs de “Valencià en línia 2020” i inici de la campanya formativa en xarxes socials

Coronavirus COVID-19 Prevention with Earth Wearing Mask - Download ...

D’ençà que va començar el confinament que no havíem publicat cap entrada en aquest blog, ja que va quedar anul·lat també l’espai “Parla valencià” de Ràdio Cocentaina, en el qual tenim l’esperança de poder continuar col·laborant la pròxima temporada.

 

 

Per una altra banda, el passat divendres 5 de juny clausuràvem l’edició 2020 del curs “Valencià en línia”, un any atípic marcat per la pandèmia que va començar tot just quan iniciàvem les sessions presencials del curs i que vam haver de reemplaçar, ràpidament, per una plataforma de videoconferència a través de MS Teams i convertir les classes presencials en virtuals.

Entrada a Teams

Les videoconferències han tingut lloc cada divendres de 10:00 a 12:00 hores i de 17:30 a 19:30 h. El total de les classes impartides ha sigut de 24 (12 de matí i 12 de vesprada) i la mitjana d’alumnat que s’ha connectat ha sigut de 15 alumnes per sessió.

 

 

En definitiva, el que la clausura d’aquest curs implica és que ja no estarà tutoritzat de manera tan activa com ho ha estat fins ara, és a dir, que ja no es demanaran més redaccions ni tampoc s’introduiran noves activitats o unitats didàctiques… Únicament es contestaran, això sí, els dubtes que l’alumnat puga plantejar en el fòrum o en missatges privats, com també s’enviaran missatges informatius només en el cas que es produïsca algun canvi quant a la convocatòria de les proves, les quals, com és sabut, ara mateix estan anul·lades per a totes les entitats examinadores i per a tots els nivells.

No obstant això, la plataforma continuarà oberta i totes les activitats estaran disponibles per a les persones que s’han inscrit enguany fins al 15 de gener de 2021, ja que, a partir de febrer, esborrarem totes les dades actuals per a començar una nova edició al mes de març, edició a a la qual, òbviament, l’alumnat d’enguany es podrà tornar a inscriure.

És per això que hem pensat que podíem extraure algunes de les activitats del curs i fer-les públiques cada setmana en aquest blog. Comencem avui mateix amb una activitat elaborada en Kahoot! sobre barbarismes.

Feu clic sobre la imatge per a anar a l’enllaç. Podeu contestar individualment o per equips. Esperem que us agrade i que apreneu molt!

Kahoot! Barbarismes

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s