Convocades les proves de la Junta Qualificadora 2017

Marca JQCV sense conselleria La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport va publicar en el DOGV el passat divendres 24 de març la convocatòria en les proves per a obtenir els certificats oficials administratius de coneixements de valencià que organitza la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV).

A partir de hui, 27 de març i fins el pròxim 21 d’abril està obert el primer període de matrícula per a presentar-se a les proves de juny, encara que de l’1 a l’11 de setembre se n’obrirà un altre que dóna dret a presentar-se solament a les proves del segon període d’exàmens (novembre).

Una de les novetats principals d’enguany és que comencen les noves proves adaptades al Marc Europeu Comú de Referència (MECR) dels nivells A2 i B1. A més, la conselleria ha congelat les taxes de matrícula en les proves, de manera que es mantenen els preus fixats per tercer any consecutiu.

El calendari de les proves s’obri el 27 de maig amb les proves del certificat d’A2, la primera fase del grau mitjà (àrees 1 i 2) i el de llenguatge administratiu. El 3 de juny es faran les proves del certificat de B1 i la primera fase del grau superior (àrees 1 i 2).

El 10 de juny es faran les proves de la segona fase del grau mitjà (àrees 3 i 4) i el de llenguatge als mitjans de comunicació. Finalment, el 17 de juny seran les proves de la segona fase del grau superior (àrees 3 i 4) i el certificat de correcció de textos.

Com en cada convocatòria, AVIVA Cocentaina està a disposició de les persones interessades per a ajudar-los a tramitar la matrícula (en la convocatòria de 2016 es van gestionar a l’oficina més de 180 sol·licituds solament a Cocentaina) com també a oferir material per a preparar-se les proves.

JQCV 2017

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s