Curs de B1 de valencià de la UA i Información

Resultat d'imatges de Curs de B1 de valencià de la UA i InformaciónLa Universitat d’Alacant i el diari Información oferiran cada dimecres, a partir del 8 de febrer, una entrega del Curs B1 de valencià a distància Punt per punt fins al 31 de maig, justament abans de les proves oficials d’acreditació.

Punt per punt B1 manté l’estil directe, dinàmic i fresc del curs A2 que s’entregà amb el diari el quadrimestre passat. Com a novetats, cal destacar l’aprofundiment en l’ensenyament comunicatiu i la incorporació d’àudios que permetran ampliar explicacions i proposar diferents exercicis pràctics.

Aquest curs de B1 s’uneix a altres accions del Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant per a facilitar l’aprenentatge i acreditació! del valencià, com ara la realització de cursos semipresencials d’A2 a C2 al campus de Sant Vicent del Raspeig, la realització de cursos semipresencials dels nivells B1, B2 i C1 a la Seu de Torrevella i de proves d’acreditació tant al campus com a Torrevella, o l’obertura de la inscripció a les proves de valencià per primera vegada a estudiants de la Universitat d’Alacant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s