Política Lingüística obri el segon termini de matrícula per a realitzar proves de coneixement de valencià de la JQCV

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana la convocatòria de les proves per a l’obtenció dels certificats oficials administratius de coneixements de valencià que organitza cada any la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV).

Les persones interessades a realitzar les proves podran presentar les seues sol·licituds entre l’1 i l’11 de setembre. Per a poder participar s’haurà de presentar l’imprés que estarà a disposició de les persones interessades en l’Agència AVIVA de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Cocentaina, en les direccions territorials d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i en la web de la JQCV .

Les persones que disposen d’un DNI amb certificat electrònic incorporat o de firma electrònica de l’Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana també podran fer la inscripció i el pagament de les taxes per via telemàtica en la web . En aquest cas, no caldrà presentar la inscripció en cap registre.

Calendari de les proves per a la convocatòria de novembre

El 5 de novembre es realitzarà les proves de Certificat de Coneixements Orals, de Certificat de Llenguatge Administratiu i la primera fase del Certificat de Grau Mitjà. El dia 12 de novembre se celebrarà la prova del Certificat de Grau Elemental i la primera fase de Certificat de Grau Superior. El 19 de novembre es realitzaran les proves de la segona fase del Certificat de Grau Mitjà i el Certificat de Llenguatge als Mitjans de Comunicació; i finalment, el 26 de novembre se celebrarà la segona fase del Certificat del Grau Superior i el Certificat de Correcció de Textos.

Les proves tindran lloc en 24 localitats de la Comunitat Valenciana per a cobrir la demanda de tot el territori. En concret, a Alcoi, es faran de nou a l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi. Edifici Ferràndiz. Plaça de Ferràndiz i Carbonell, 2.

Deixa un comentari