Obert el termini de matrícula de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià

Resultat d'imatges de Junta Qualificadora de Coneixements del ValenciàPer Resolució de 9 març de 2016, de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, es convoquen les proves per a l’obtenció dels certificats oficials administratius de coneixements de valencià i es nomenen les comissions examinadores.

La matrícula s’ha obert del 21 de març al 22 d’abril. No és oficial, però en cas que s’obrira un nou període de matrícula al mes de setembre, es publicaria també la corresponent resolució, amb antelació suficient.

El calendari de les proves del primer període és el següent:

Dia 28 de maig de 2016: – Certificat de Coneixements Orals. – Primera fase del Certificat de Grau Mitjà (àrees 1 i 2). – Certificat de Llenguatge Administratiu.

Dia 4 de juny de 2016: – Certificat de Grau Elemental. – Primera fase del Certificat de Grau Superior (àrees 1 i 2).

Dia 11 de juny de 2016: – Segona fase del Certificat de Grau Mitjà (àrees 3 i 4). – Certificat de Llenguatge als Mitjans de Comunicació.

Dia 18 de juny de 2016: – Segona fase del Certificat de Grau Superior (àrees 3 i 4). – Certificat de Correcció de Textos.

Quant als horaris, tots els exàmens comencen a les 9 del matí, excepte la primera fase del grau mitjà (àrees 1 i 2), que en el primer període d’exàmens (dia 28.05.2016) començarà a les 09.00 hores per a les persones el primer cognom de les quals comence per una lletra compresa entre la A i la L, i a les 12.00 hores per a les persones el primer cognom de les quals comence per una lletra entre la M i la Z.

La localitat més pròxima a Cocentaina on fer les proves és Alcoi, a l’Edifici Ferràndiz del Campus de la Universitat Politècnica de València a Alcoi, placeta Ferràndiz i Carbonell, número 2.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s